Gay Best friend

Deel dit:

Iedere vrouw heeft een homovriend nodig om te sparren, te winkelen en lekker te lachen en die kan ik voor je zoeken in mijn vriendenkring en in mijn netwerk. 

Gay best friends zijn de natuurlijke bondgenoten van vrouwen, en niet alleen om mee te roddelen, dansen of winkelen.

De vriendschap tussen een heteroseksuele vrouw en haar homovriend is een win-win situatie voor beiden. Je hoeft niet bang te zijn dat hij je date steelt of méér wilt dan alleen maar vriendschap. Sterker nog: je krijgt waardevolle dating-adviezen.

Volgens het onderzoek waarderen heterovrouwen het advies van een homo als betrouwbaarder dan wanneer het advies van een heteroman of –vrouw komt. Andersom geldt dit ook: gays vertrouwen meer op het advies als het van een heterovrouw komt dan wanneer een lesbische vrouw of andere homoseksuele man.

De band tussen een homo man en een hetero vrouw kan enorm sterk zijn. En dat is niet vanwege hun gezamenlijke interesse. Eerlijk, onpartijdig relatieadvies en het niet bestaan van een seksuele agenda is wat hen met elkaar verbindt.

Waarom willen ze nou per se een homo om mee rond te huppelen? Op de eerste plaats is het natuurlijk de beste mannelijke vriend die je kan hebben.

Je kan er mee in 1 bed slapen, je kan er mee dronken worden, je kan samen omkleden en dat allemaal zonder bang te zijn dat hij iets van je wilt, buiten je make-up dan.

Ook maakt een gay bestfriend je leven veel makkelijker. Homo’s vinden je nooit vervelend en luisteren naar al je gezeur over mannen, werk, en vriendinnen.

Als je een homovriend hebt, ben je waarschijnlijk nooit eenzaam. Liggen bij je op de bank en willen niet met je naar bed. Kijken met je mee naar meidenseries op televisie en huilen lekker met je mee bij een romantische film, je voelt je speciaal.

Ben je een beetje depressief en zijn al je vriendinnen stappen? Wil je het liefste gewoon een feel-good film kijken in bed, maar wil dat niet alleen doen? Zorg voor een homovriend. Ze kijken zonder problemen alle feel-good musicals met je op één avond! Meestal kennen ze ook elk nummer en zingen ze die uit volle, keurig gewaxte, borst mee. Ben je dan nog steeds niet blij, dan zorgen ze wel, met verkleedpartij en al, dat ze je aan het lachen krijgen. Al moeten ze als Elle Woods uit Legally Blonde optreden, overigens ook een film die de meeste helemaal kunnen lipsyncen. Dus geen zorgen als je een homo vriend hebt, want je bent nooit meer verdrietig.

Buiten dit alles zijn het ook gewoon hele leuke mensen en doen ze eigenlijk alles wat ander vrienden en vriendinnen ook doen. Een voordeel is wel, homo’s kennen weer andere homo’s. En zo heb je van 1 beste gay friend straks misschien wel 10 beste gay friends. Op die manier krijgt je leven iets meer kleur.