Blog

Lees hier Wat trek ik aan op een 1e date …..

november 7, 2017
Deel dit:

Als dating director kom ik steeds meer achter dat kledingkeuze  van belang  is als je een 1e date hebt. De eerste indruk die je maakt is toch de belangrijkste het gene wat je aan hebt blijft meestal hangen bij de andere partij. In de eerste seconde scannen we allemaal van onder tot boven met wie we de komende uren gaan doorbrengen.

De jongere generatie mannen is al veel meer met kleding bezig door dat ze veel op social media voorbij zien komen en op internet van alles kunnen bestellen maar met de mannelijke vijftigers is het echt slecht gesteld op een enkeling na die of in de confectie werkt of hele hippe dochters heeft.

Van de week werd ik gebeld door een kennis/vriend die op 1e blind date ging en vroeg wat hij aan moest trekken en of hij zich moest scheren. Of ik niet met hem mee kon om een leuk setje uit te kiezen. Deze man maakt er echt werk van en dat siert hem want wij vrouwen zijn nou eenmaal kritisch.

Ik ben ze echt tegen gekomen met een vies t-shirt met gele vlekken onder de armen, een Superman t-shirt en zelfs een kapotte rits en een naar rook stinkende oude blauwe flanel jas.

Heren ga je schamen en koop is iets nieuws ! Dat zou ik nou heel graag doen met ze, mee gaan naar de winkel om ze te adviseren. Ik had een tijd geleden een date en terwijl we een cappuccino dronken en wij meteen voelde dat er geen chemie was. Hij vertelde op types te vallen als Linde de Mol en ik heb hem gezegd dat dat niet gaat lukken met deze kleding. Hij schrok maar vond mij wel eerlijk en ik heb aangeboden een keer te gaan winkelen omdat hij echt een leuke vent was maar z’n kleding echt gedateerd. Hij vond het een goed aanbod en zou er nog op terug komen.

Ik hoor heel veel single vrouwen  na een 1e date zeggen dat hij best leuk was maar dat zijn kleding om te huilen was, geen zorg aan besteed of vlekken op zijn oud vervallen colbertje. Uiteraard is het belangrijk dat je aantrekt wat bij je past en waar je je lekker in voelt maar zorg wel dat je er over na hebt gedacht.. We hebben hopelijk inmiddels allemaal een identiteit en hebben een eigen stijl ontwikkeld maar bijstellen en vernieuwen op z’n tijd is ook fijn. Het geeft je ook meer zelfvertrouwen als je er gelikt uit ziet. De mannen in Italie bijvoorbeeld zien er altijd verzorgd uit. Besteden tijd aan de kapper en wij vrouwen houden daar echt van………

Mannen hebben de neiging om een fijne trui te kopen in alle kleuren die er en de goedzittende spijker broek meteen in drievoud te kopen terwijl je misschien een keer lekker op een dag een winkel in moet lopen en je door de verkoper laat adviseren wat bij je past en uit je comfort zone te stappen.

Dus mannen en vrouwen die daten … ik ga graag met je mee om wat nieuwe leuke setjes aan te schaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *