Blog

Mister Tatoeage

mei 10, 2016
Deel dit:

Tinderprins R zet meteen zijn telefoonnummer in het chatberichtje en ik stuur hem zelf op dinsdagochtend een sms en loop te ijsberen door de huiskamer!

De telefoon gaat en ik verstar, hij belt meteen en we hebben een gesprek van een klein uurtje. Goede klik, leuke stem, gevoelsmens en humor, ook slim uit zijn opmerkingen op te merken . Hij verteld zijn levensverhaal en rattelt maar door..

Tip 1: Niet meteen te veel over jezelf kletsen maar ook willen luisteren naar de ander. Mensen die veel praten zijn slechte luisteraars !!!!!

Hij is weduwnaar en zanger in een coverband. Hij heeft 2 kinderen en een mooi huis & meerdere auto’s voor de deur. Hij vraagt meteen of we afspreken deze week en vraagt mij om mee te gaan naar het strand zaterdag. Ook vraagt hij of ik een pet op wil zetten, want hij rijdt in een cabriolet. Dat van die opsomming wat heb ik allemaal hoeft voor mij niet zo, maar ach hij lijkt me wel grappig en leuk dus de stap is gezet. Zaterdag 12.00 uur op een parkeerterrein. Nee niet bij mij in de straat de buren zijn thuis en ik wil niet dat ze mij zo zien instappen bij een wildvreemde.

Ik heb er best zin in een nazomer date en koop een leuke broek, nieuwe BH en ga naar de kapper. Zaterdag is het bloedheet als hij mij komt halen en bij de eerste aanblik als hij uit de auto stapt om mij een hand te geven staat zijn kleding mij niet aan en toppunt van ergernis hij bloot voets heeft birkenstocks (meteen een afknapper) Hij is tenger, nee mager en een veel te groot overhemd aan en een grote gouden gesp op z’n riem, dus tikkeltje ordinair! Hij is heel fysiek ingesteld en zit continu aan mijn been en heeft praatjes voor 10 en geeft mij steeds een sigaretje (terwijl ik heel soms rook), maar in ene is deze sigaret vandaag mijn beste vriend !, Hij is een tikkie nerveus en de muziek staat keihard (te hard) aan als we  met open dak in de zon met gierende banden naar Bloemendaal scheuren.. We lopen samen naar het strand en ik schaam mij voor hem want hij loopt als een patser naast mij met sigaret en telefoon in zijn handen. Het is druk en gaan dan maar aan een tafeltje zitten i.p.v. op een lounge bed die hij in gedachten had. (gelukkig maar). Het is c.a  13.00 uur en hij bestelt meteen een wijntje en ik natuurlijk mijn koffie verkeerd. Hij trekt z’n shirt uit en zegt “lekker bronzen” en zit ook nog eens van onder tot boven onder de gekleurde tatoeages.

Hij vraagt mij of ik niet aan zijn schouder wil komen (alsof ik daar zin in heb), want daar zitten sinds gisteren 2 levensgrote beschermengelen getatoeëerd. Afzichtelijk en schrik me werkelijk rot… Ahh ik wil naar huis…. Ik trek mijn pet nog meer naar beneden en schaam mij dat ik op een openbaar terras zit met een tatoeage man die mij niet lang daarna de liefde verklaart. Hij ratelt aan een stuk door over zijn leven, kids, auto’s, ex, moeder, salsa dans, kroegbezoeken, thuisfeestjes en zijn zakenreizen.

Ik luister en kom er bijna niet doorheen, want meneer R zit op z’n praat stoel en ik besef me meer en meer dat we totaal verschillend zijn en probeer dat aan te kaarten. Hij niet hoor, hij ratelt maar door:  Oh ik vind je leuk kleine lieve ondeugende meid en wil je beter leren kennen, hoe vind je mij? ‘” Ik kan je alles geven, je zal het goed hebben bij mij etc. Om half 4, na nog een pilsje, een cola, een tosti en een heleboel sigaretten houden we het voor gezien.  Hij lekker gebronsd en ik rood verbrand (moet bijna langs het brandwondencentrum in Beverwijk) rijden we naar Amsterdam terug.

Ik zeg nog tegen hem ik had wel even langs het strand willen lopen maar hij wuift het weg “o nee hij houdt niet van lopen en parkeert zijn cabrio het liefst op het strand. Hij rijdt heel hard maar wel met een omweg naar Amsterdam terug en verteld het moeilijk te vinden mij weer af te zetten. Ik verbijt me en zit te denken hoe ga ik dit aanpakken zonder te kwetsen?! Ik wil hem eigenlijk meteen zeggen dat we geen 2e keer gaan plannen, maar durf niet en O nee als hij mij maar niet gaat zoenen.  Gelukkig zet hij mij netjes af en vraagt wanneer we elkaar weer zien. Ik zeg hem even deze dag te laten bezinken en er nog contact over te hebben.

Dezelfde avond en dagen er na sms’t hij mij steeds en verklaard wederom onder de indruk te zijn. Zelfs op zijn facebook meld hij “ik heb een hele leuke dag op strand gehad met een hele leuke dame” Ik heb hem na tig sms’jes vriendelijk verteld dat het niet gaat werken tussen ons. “lieve vrouw ben onder de indruk” “neem nou op, ik wil je horen”
“He klein honneponnetje ik wil je zien of spreken bel of sms me terug”
“ je zit in mijn gedachten”“Yes or No morgen vondelpark kleedje, fles cola samen kletsen”
“Ik vind je meer dan leuk…sms terug alsjeblieft”

Eerlijk is eerlijk, het streelt je ego en je voelt je weer even vrouw, maar die aandacht komt van een type man die ik meteen voorbij zou lopen! Het smaakt heus naar meer, ik wil zoenen met een frisse leuke man en ik wil lieve sms’jes ontvangen van niet één maar meerdere lovers, ik wil de schade inhalen en begeerd worden.  Maar niet met deze man en ik voel echt walging boven komen. In ieder geval einde R en delete meteen zijn telefoonnummer, maar ik gun hem echt het beste want het is wel een lieve man en je zult je niet gauw met hem vervelen!

Wat heb ik geleerd van de date met R:
1.Niet te snel denken  leuke stem dus leuke man.
2. Vraag meer foto’s, een achternaam dan kan je hem googelen en eerst facetimen

Fout gedaan: Teveel verteld! 

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *