Ik wil je graag een duwtje geven

Deel dit:

 

Jij bent een single en wil wel weer verbinden, delen, een arm om je heen, samen wakker worden en lekker kokkerellen. Deze site is misschien iets voor jou want jij bent toe aan een betekenisvolle relatie met de echte verdieping met een man, vrouw. 

Je bent al een tijdje aan het rondkijken op een dating site en ook de apps Tinder en Happn zijn jou niet onbekend. Toch loopt het steeds weer op niks uit! Na een eerste date komt vaak geen vervolg. Men wil geen moeite meer doen om echt te ontdekken en langzaam word jij moe van al die chats met wildvreemde mannen en/of vrouwen wat meer gaat lijken op een sollicitatie gesprek!

Ik ben Winnie Bosch, 53 jaar en heb een leuk leven met mijn vrienden en kennissen. Mijn netwerk is door de jaren heen heel  breed geworden omdat ik graag ontmoet en contact leg met mensen. Ik voel mij daarom rijk met fijne mensen om mij heen. Wezenlijk verbinding maken is voor mij zeer belangrijk en daarmee wil ik andere single mensen een handje helpen!

Ik ervaar zeer veel liefde van mijn kinderen en vrienden om mij heen en ook ik heb na mijn scheiding 8 jaar geleden heel veel dates gehad waardoor ik mij een ervaringsdeskundige voel en je zou kunnen helpen met je issues. Inmiddels heb ik 3 jaar geleden zelf een hele leuke man ontmoet via Tinder en wij hebben het heel leuk. Ik kan nu wel zeggen dat je niet moet opgeven en vertrouwen mag hebben in jezelf en het vinden van de juiste partner.

Verbinding

Ik denk dat het anders zou kunnen in deze wereld waarin alles snel moet gaan en mensen bezig zijn met vergaren van spullen om maar een rijk gevoel te krijgen. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met de verbinding van mensen aan elkaar en vind ik het echt heel leuk om single mensen  aan een leuke partner te helpen. Dat gaat automatisch, het is mijn tweede natuur en daarom werd het tijd om het maar eens hoger op te gaan zoeken en als dating director aan de slag te gaan. Niet meer alleen mijn talent in mijn vriendenkring inzetten maar de gehele buitenring mag van mijn expertise gebruik maken dus naast Coach en Casting director ben ik nu ook officieel dating director en verbinder. Ik wil JOU heel graag helpen met zoeken naar een partner, vriendin of een gay vriend en heb daarin vertrouwen!  

Social media dating

Men is kritisch en wil haast geen moeite meer doen om te verdiepen en echt te ontdekken. Op Tinder staat de etalage immers vol met gewillige singles zowel jong als oud. Een afspraak is online binnen vijf minuten gemaakt, dus je kunt 7 keer in de week iemand daten.  In deze tijd van internet daten kunnen wij met iedereen in de wereld contact leggen. Maar hebben wij op deze manier dan ook ‘echt’ contact? Is dit de manier waarop wij onszelf 100% aan de ander kunnen laten zien? Maar gelukkig blijf ik er nog in geloven…….;-) Het is uiteindelijk  voor iedereen toch de bedoeling om een liefdevolle en langdurige relatie te vinden.