Blog

Verbinden

oktober 10, 2017
Deel dit:

Wij verlangen er allemaal naar, om in ons leven de juiste liefdespartner te ontmoeten. Die ene liefdevolle man of vrouw, waar wij lief en leed mee kunnen delen. Samen een reis maken van, aantrekkingskracht, geluk, liefde, intimiteit, kwetsbaarheid en ons geborgen en veilig voelen. Het liefst allemaal in een pakket, want waarom zouden we het voor minder willen.

Hoe: Wij maken een afspraak en spreken goed door wat je graag wil en waar je naar verlangt en ik ga proberen te zoeken naar die speld in de hooiberg en je te verbinden met een paar leuke kandidaten.

 • Ben jij op zoek naar een soulmate?
 • Ga jij nu voor het (echt) verbinden
 • Ben je het oppervlakkige daten zat?
 • Wil je weer echt moeite doen om iemand te leren kennen?


Ben je bereid om alle lijstjes weg te gooien en er voor te gaan? Dan plannen wij samen een ontmoeting en onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij jouw wensen. Ik heb natuurlijk ook een vragen lijst en als ik genoeg over jou te weten ben gekomen ga ik aan de slag. Dat kan een paar weken duren en als ik een aantal leuke serieuze partners heb gevonden laat ik  je kiezen tussen een paar opties waarbij je deze kandidaten kunt ontmoeten. 
De opties daarna zijn ook geheel aan jou.

 • Wij plannen een etentje met jou en de kandidaten in als een soort speed dating.
 • Eén op één ontmoeting waar alleen jij , ik en de persoon ervan af weet. 
 • Ik zorg voor een leuke date, mooie locatie en bezorg jou een date zoals jij deze wil echt wil hebben (jouw wensen ken ik tenslotte).

   

  Ga jij samen met mij aan de slag, dan verzeker ik jou dat wij het volgende hebben bereikt:
  Een paar ontmoetingen met singles die net als jij echt willen delen en ontdekken en je hebt inzicht waar je kracht ligt.


Only registered users can comment.

 1. Hi…
  Ik ben op zoek naar een leuke homovriend om plezier te beleven zoals uitgaan, musea , winkelen etc. Vriendinnen genoeg en ook een man maar ik mis my ‘girlboyfriend’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *