Blog

Vonk of Klik

oktober 10, 2017
Deel dit:

Ja ik heb een match, ene D schrijft terug. Hoi W, wat leuk dat wij een match zijn, vertel in het kort iets over mijzelf, maar ik houd niet zo van chatten dus misschien kan je mij een keer bellen met zijn telefoonnummer en privé mail erbij. Oeps nu al…. niet zo snel allemaal graag…Trouwens de man moet toch het  voortouw nemen “ik wil wel een echte man hoor” Jij moet mij bellen….

Na een tijdje toch maar weer gechat “Beste D, ik heb liever dat jij mij belt, daarna even iets kort over mijzelf verteld en ja hoor, bel afspraak gemaakt. Rond 22.30 uur op dinsdagavond. Ik wilde al bijna in slaapvallen toen mijn mobiel afging en iemand zei “Hoi ik ben D” het gesprek was prettig, hij heeft echt een mooie warme stem en we hadden veel gemeen wat jeugd en gevoel en emoties betreft. Na een uur mobiel gebeld te hebben vroeg hij spontaan “Zullen we dan maar meteen a.s. zaterdag afspreken” Ja leuk en ik ging met een euforisch gevoel slapen.

Daar ging ik ging rond 11.00 uur op zaterdag naar centraal Station en wachtte met een Starbucks koffie in mijn hand op D.  Even kijken “ja daar is hij” Leuk en lief, maar mmm kleding niet echt onder de indruk! Wel een leuke lieve kop en een heerlijke lach..

We hebben vanaf centraal naar Vondelpark gewandeld en kletste honderd uit. Het klikte in ieder geval meteen, geluncht en nog een koffie . (Klikken is wat anders dan een VONK hebben).

Nu weet ik inmiddels dat er een vonk moet zijn, want klikken kan je ook met buurman en met de glazenwasser.  Maar goed het was nat en koud, dus dan maar weer lekker wandelen. ….

Ook een galerie in geweest, kunst gekeken en we hebben over onze jeugd gehad en over coaching maar er was geen fysieke klik. Als hij mij had gezoend had ik wel gedaan hoor (Jezus ik wilde echt graag zoenen), maar het was een nette man en hij was zeker niet degene die dat op een eerste date deed vertelde hij zelf . SHIT !!!!! (jammer)

We hebben een Portje gedronken en een beetje tipsie hebben we het nog even heel  even over sex gehad, maar daar bleef het bij. Hij was zeer onder de indruk van mijn charme en voelde wel iets zei hij.

Om half 11 zijn we naar het centraal gefietst en na een omhelzing (ja dat doen spirituele mensen, die omhelzen) fietste ik trots naar huis, mijn eerste date was een feit! Dit was de beste eerste date die ik mij kon bedenken, wat een fijne gozer, maar ja veel te soft voor mij. Nadien nog gemaild en een keer lang gebeld. En ook nog een sms’je ontvangen. Maar daar is het bij gebleven. Chemie wil ik hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *