Blog

Vier de liefde bijna lente …

februari 28, 2019
Deel dit:

De Lente hangt in de lucht en dan worden we blij… zo gelukkig dat ik weer bezig ben met mensen aan elkaar voor te stellen met het vertrouwen dat ze misschien een goede match zijn.

Nogmaals daar word ik blij van en dat gebeurd gewoon spontaan. Mensen met elkaar verbinden en vaak voel ik ergens wie bij wie zou kunnen horen… Ik kijk niet naar uiterlijk & spullen en werkzaamheden maar meer naar wie ze zijn echt ZIJN.

Mensen zien vaak zelf niet meer wie ze zijn en wat hun waardes zijn doordat ze kijken naar wat ze allemaal hebben en wat ze allemaal kunnen.( materie en werk)

Het gaat in de liefde tussen mensen vooral om wie ben je en wat mag je voor de ander betekenen in zijn/haar leven. Zou jij een aanvulling kunnen zijn en zouden jullie het beste bij elkaar naar boven kunnen halen.

We kunnen er niet meer omheen bijna ieder single staat tegenwoordig op Tinder, Happn of een andere dating app. Het is daarom echt van belang dat je een goed en eerlijk beeld van jezelf weergeeft met tekst en foto’s. Helaas is dat niet altijd het geval en heb je een date met iemand die een rol speelt.

Er loopt bijna nooit iemand rond die dat allemaal bezit waar jij naar op zoek bent. Als je een mooi, eerlijk en transparant beeld van jezelf schetst kan degene die bij jou komt kijken zelf bepalen of hij /zij jou eventueel interessant genoeg vindt om te ontmoeten en visa versa

Eerlijk gezegd gaat het niet om kwaliteiten en overeenkomsten maar meer om de energie tussen 2 mensen. Dus niet zo veel waarde hechten aan wat iemand heeft, hoe hij/zij leeft en welke hobby’s hij/zij heeft.

Tuurlijk fysieke aantrekking moet er zijn en iemand moet lekker ruiken en een lach of ogen hebben die jouw aanspreken maar dat is alles. Afstand en afkomst is niet belangrijk!!!

En geloof mij, ik heb hem ook in Brabant gevonden er loopt ergens iemand rond die jou allang zoekt dus stel je hart open 😉

Ik zou je daarom graag willen helpen met je online profiel zo eerlijk mogelijk te updaten door onder andere je eigen kwaliteiten neer te zetten en eerlijk te melden wie jij bent. De meeste van ons zetten er op wat ze voor een type ze zoeken en waar hij/zij moet aan voldoen en dat lijkt mij onverstandig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *