Blog

Love me Tinder

oktober 17, 2017
Deel dit:

Beste singles, wordt er tegenwoordig nog moeite gedaan om elkaar beter te leren kennen of is het netjes dumpen om dezelfde avond weer op Tinder of een andere dating app een nieuwe leuke foto naar rechts te swipen en weer door te gaan naar de volgende date? Ik kan er maar niet aan wennen.

Zin in een date!
De zomer maanden hadden mij als 50 jarige goed gedaan en ik zat lekker in mijn vel, dus op een zondagochtend, nadat ik langs de Amstel een rondje had hardgelopen,  ging ik er eens lekker voor zitten om naar mijn Tinder match te kijken die ik vroeg in de ochtend al had horen binnen komen.

Het is toch altijd weer een verrassing!
Deze keer was het de leukerd die ik enkele dagen ervoor naar rechts had geswipt. Het was een mooie dag, had nog geen plannen en dus ging ik positief het gesprek aan. “Goedemiddag leuke vrouw wat zijn jouw plannen op deze zonnige zondag ?” was de eerste zin die deze leukerd naar mij stuurde. Ik antwoordde dat ik net een rondje langs de Amstel had gerend maar verder nog een lege agenda had.

Prins op een wit paard?
Daarop volgend vroeg hij of rond reizend festival de Parade daar nog steeds plaatsvond? Ik kreeg een grijns op mijn gezicht, nieuwe chat met een leuke man, waar zou dit naar toe leiden? Amper een paar zinnen verder gechat over: ik als Tinder prinses zoekt Prins op witte paard en hij zei dat hij geen wit paard heeft maar wel een zwarte fiets. Hij vroeg mij op deze zwarte fiets mee naar de Parade. We spraken om half 7 bij mij voor de deur af… heerlijk kordaat deze man van 58..

Ik vond hem wel aantrekkelijk!  Ik voelde mij goed, had een lange douche genomen, me lekker ingesmeerd en in mijn sexy, korte spijkerbroekje en hippe hoed zag ik er top uit en was er helemaal klaar voor!! Om precies half 7 belde hij dat hij voor de deur stond en ik liep hem lachend tegemoet om meteen te voelen dat ik hem aantrekkelijk vond.

Het werd een verrassend gezellige avond waar wij, na het kijken van een voorstelling en de benodigde hapjes en drankjes, al dansend en zwetend op de dansvloer eindigde op muziek klassiekers als: Grease, Rolling Stones en de King of Pop. Terwijl onze ogen elkaar heel even verlegen vonden en onze lichamen elkaar lichtjes aanraakten,  voelde ik wel dat hij er toch anders instond  ………was hij verlegen? te beschaafd of vond hij mij gewoon niks?

Wij hadden, dacht ik, nog best veel gemeen dus ik vroeg over gedurende de avond over onze studerende kids, onze creatieve achtergrond, allebei al een lange relatie achter de rug. Wij wonend in Amsterdam en gezamenlijke liefde voor eten en muziek. Hij bleef galant en toch merkte ik terughoudendheid en ik had dan liever gehad dat hij eerder had aangegeven naar huis te willen gaan en geen klik voelde tussen ons, want hoe gaat dat toch in een mannenbrein, ze hebben een leuke avond uit en het maakt niet uit met wie om vervolgens geen verbinding te maken en het toch zelf leuk te hebben…..? Wij vrouwen willen eigenlijk al snel weten waar wij aan toe zijn. 

Dus je zult denken…..leuke man, leuke vrouw, leuke match en een top avond die wel 6 uur duurde maar niks is minder waar. Toen we zwetend naar de fiets liepen heb ik hem oprecht bedankt voor de avond en vroeg ik of hij het ook beetje leuk had gevonden. Hij reageerde heel opgewonden met Pffffff  “ Ben jij er zo eentje die meteen de avond wil evalueren , nou daar had hij helemaal geen zin in”. Hij heeft mij zwijgend voor mijn deur afgezet met de mededeling ….

Dag, wellicht zien wij elkaar nog eens en hij fietste weg! Tinder prins verdween voorgoed om nooit meer iets te vernemen. Jammer maar wel een leuke avond!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *